kalau uols chantek meh klik sini sedasss..

Friday, April 12, 2013

Cake lagi uols..

Let's cuci mata..

Sapa nak order sila sms/email hakak dng kadar segera.. gituh! haha


Choc moist cake ordered by Cikgu Hanis.. tq Cikgu.. masuk dlm dah 3 kali dia order cake dng akk.. semua dlm masa terdekat nih.. huhu.. tq ye.. cikgu Hanis kata cake akk sedap sngt.. tq2!! uols sapa ada nak nak celebrate besday yg ke 3 thn let's order cake no 3 dng hakak.. haha!

Nie ala2 last mnt order dari Farah.. walhal bertanya pasal cake ada la dekat sebulan gitu.. hihi.. kesian Farah sbb dia lupa nak bg date kt akk.. so nie jek la akk mampu buat utk besday lil Qarina ye.. harap uols suka lah ok.. tq Farah :)

RV budget pack.. Tq Nuraziani.. ehh.. ni pun return cust gak.. dia kata nie la RV paling sedap dia pernah makan.. aiyooo.. terus akk lompat bintang.. kikiki.. tq ye!

Pavlova ordered by Kak Herry yg baru balik dr umrah... nie pun sama.. entah berapa kali order dah.. tq kak kerana memilih hotmama d'cake house.. hehe 

Order dari Nuraziani juga.. tq ye.. dah berapa kali dah kot order pavlova dng saya.. hehe.. tq2!

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

jah..
semoga rezeki lekat selalu
amin
weih
nak tnya
mana mu beli butterfly hak lawo tu?!
nak cari le

Salmi Khairil said...

murah rezeki akak.. ;)

FARYN said...

rindu dgn kek coklat akak :(

-vin-

Jojet said...

kak, bila nk hapdate resepi masak2 hari2..sbb resepi akak dap2 je, hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...