kalau uols chantek meh klik sini sedasss..

Monday, March 25, 2013

Rainbow cake

Sebenarnya ni kali ketiga hakak terima order dari customer suruh buat cake ala2 cake besday siti nurhaliza.. Order yg pertama dan kedua hakak tolak secara  baik kerana tidak confident dan takut hasilya nanti tidak memuaskan.. kena plak customer yg order tu mintak exactly sama mcm siti punya.. aiyoo.. ya hampun.. tidak la hakak sanggup kan.. so permintaan customer yg ke tiga nih, dari kak Lyana Zek.. dulu pernah order rainbow cake sekali dng hakak.. yg nih kali ke dua utk besday anak dara yg manis yg ke 13 thn.. Kata kak Lyana Zek buat ala2 sama mcm cake besday siti tp tak sama sngt pun tak pe.. so ok, yg nih hakak terima sbb permintaan dia bole berlebih kurang, jadinyer lega la sikit hakak nak terima order tu kan.. hehe.. apa2 pun tq kak Lyana Zek.. harap semua berpuas hati ye.. yg penting besday girl tu gembira la dng cake besday dia.. hehe




Anis dng cake besday dia.. Happy birthday Anis.. semoga menjadi anak yg solehah, bijak pandai dlm pelajaran & menjadi kebanggaan mak dan ayah Anis suatu hari nanti... akk harap Anis berpuas hati dng cake tu ye.. hehe

Sapa lg nak order cake besday ala2 cake siti nurhalijah nih.. let's email hakak.. hikhik..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...