kalau uols chantek meh klik sini sedasss..

Wednesday, February 27, 2013

Jom cuci mata..

Uols, nak bagi tahu weekend nih, 2-3 & Isnin, 4hb hakak tak terima order ek.. bagi oven2 hakak berehat kekdahnyer.. wakakaka! Sesapa org Johor, let's kita jumpa kt JPO sabtu neh.. hakak rasa cam nak cuci2 mata kt sana la.. dah la laki hakak org Johor, sekali pun dia tak pernah lg bawak hakak kt sana.. sentap hakak tawww.. sedangkan Kak Pora itew, saban minggu gegeh ke JPO dr KL siap check in hotel okehhh gara penat mengukur butik kt JPO ko mampu??? harus kepok2 Kak Pora bawak duhet pg sana kennnn.. asal hari Senin jek dia kepit enbeg baru... aiyooo.. geget jari hakak! dasattt Kak Pora kennn.. tak pe la, nanti hakak check in kt rumah mak mertua hakak jek la... haha!

Let's cuci mata sedassssss! 


Nie order dari peminat tegar hakak.. Cik Olynn.. aiyooo.. nampaknya abang dia pun dah terjebak order dng hakak.. lepas tu jangkit plak kt cousin dia.. haha.. thanks Olynn!


Nie pun return customer.. Thanks Ziela.. Kali nih dia order choc moist cake in jar.. Dia kata sedap gilerr terangkatt.. len kali nak order lg.. hamboii.. hakak pun terangkat gak nih.. haha.. tq Ziela!

Thanks mummy Aqil.. hakak tak ingat nama uols la.. hehe.. harap berpuas hati dng cake nih ek.. asalnyer nak edible image..tp malangnya dah merata kedai cari, tak de plak gambar boboiboy.. aiyoo.. ejaan birthday tu tertinggal plak 'h' nyer.. huhu..

Nie pun mummy Aqil yg order gak.. tq!

Nie my return cust gak.. dah beberapa kali order cake dng hakak.. tq Miera.. dia nak cake birthday barbie theme.. tq sbb kata cake nih sedap.. hehe..

Erkk.. hampun tak ingat sapa yg order ni?? apa2 pun tq!

My bff order utk besday anak dia.. tp edible image otomen tak de plak.. so, hakak letak otomen 2 ekor kt situ.. bole la.. haha.. lg nih very der last mnt order.. klu ikukan mmg dah tak bole nak buat dah.. tp keji betul hakak di paksa juga buat.. hahaha... thanks Reen!

Pavlova in jar uols.. ala2 new from HM D'Cake House kekdahnyer! Harga?? RM7/jar penuh dng hirisan buah2 segar yer.. Thanks Ira!

RV in jar ordered by Ira.. tq!

Cadburry cheesecake.. thanks Ira!

2 biji pavlova order dari tokey nasi ayam etot yg terkenal & tersedap di puchong! hehe.. tq!

Order dari Cik Pn lawyer utk anak dia punya besday.. nak simple deco jek sbb utk anak dia bwk ke sekolah.. tq cousin! hehe

8 comments:

Amin A. R said...

Ini bukan cuci mata nih....nyaris terluruh mata nengok kek2 tuh..........selera naik terus nak makan kek.....

Salmi Khairil said...

bestnya ..murah rezeki..

JM said...

aihhh..bila lah dpt mengoder dgn hot mama ni...merembes2 sume... nyumnyum

Anonymous said...

UNTUNG ARRR.... kawan uol agam2.. soping moping kat JPO sajerk.. uol kan terlebeh tokey segala2.. xkan xleh sedekah lite2 kat JPOK tu!! nanti kita sedekah kat hebebjiwil lak ek. awasssss...!!

Aisya Sandha said...

teringin nak order pavlova & cheesecake kat hotmama.. Tapi kite ni duduk kat ipoh... uwaaaaa~

Aisya Sandha said...

teringin nak order pavlova & cheesecake hotmama.. tapi kite ni duduk ipoh..uwaaaaa

zarena heeney said...

bukan cuci mata tapi meleleh air liur ena tgk

LoVeNLiFe said...

Pergh...giler terangkat tgk kek2 ni..sayangnya dok kat shah alam.
Kalau order byk2 utk majlis kawin bleh bg discount tak hotmama... he3...


Yuk folow mem follow...
http://surianireenz.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...